FANDOM


Nummer: 104

Level: Ultimate Soort: Plant Type: Data Aanvallen: Spiral Flower Aanvallen: Thorn Whips

Blossomon is een Ultimate Digimon. Haar Spiral Flower aanval is erger dan een onkruidverdelger en haar kinderen zijn erger dan doornen.

Blossomon is een van Puppetmon's speelkameraadjes. Terwijl Puppetmon een gevaarlijk spelletje verstop en vernietig aan het spelen was met T.K., verraden Blossomon en Mushroomon, als Puppetmon daar om vraagt, waar T.K. zich heeft verstopt.

In het tweede seizoen, maakte Arukenimon gebruik van de situatie om aan te vallen met Blossomon toen Kari, Ken en Yolei gescheiden raakten van de rest van de groep tijdens hun zoektocht naar Gatomons staartring. Arukenimon maakte Blossomon van control spires en stuurde haar naar de wereld van de duisternis om aan te vallen! Daar werd Blossomon echter verslagen door Silphymon.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.